Et kik ind i 'anretterlokalet' med mikroovn, køleskab, dybfryser, k&v vand samt el-stik til egen kaffemaskine etc.

Et kik ind i 'anretterlokalet' med mikroovn, køleskab, dybfryser, k&v vand samt el-stik til egen kaffemaskine etc.

Man kan reservere Støtteforeningens grille, borde og rum ved de Røde Pavilloner.

Dvs man har førsteret til det, man har brug for, men man kan ikke afvise andre fra området, da det er kommunalt ejet. Reservationer skal respekteres af andre gæster.

For at reservere skal man tegne/have et årsmedlemsskab på 100 kr og selve reserveringen koster 500 kr.

Det er ikke tilladt at opsætte telte, spærringer eller lægge gulve. Det er ikke tilladt at spille elektronisk musik, dog kan der søges dispensation for levende musik. Parkering skal foregå bag de Røde Pavilloner.

Grillning skal foretages på stedets grille; anden åben ild skal ske på den funderede bålplads ved åen. 

Pr. den 1. oktober 2020 ændres reserveringsproceduren således:

I perioden oktober-marts kan henvendelser om reservationer alene ske via mail til solgaardsparken4600@gmail.com. Oplys venligst dato for en ønsket reservation samt det telefonnummer, du kan kontaktes på og gerne hvornår du helst vil ringes op herfra. Derpå vil du snarest blive kontaktet af Støtteforeningen.

I perioden april-september foretages reservationer via Støtteforeningens telefonnummer 30 66 75 45. Telefontiden er hverdage mellem kl.17 og kl.19.

Spørgsmål om selve Støtteforeningen og dens virke kan rettes til bestyrelsens medlemmer; telefonnumre findes på hjemmesiden under 'Bestyrelsen'

Man skal huske, at det er frivillige fra Solgårdsparkens Støtteforening, der bemander telefonen. Indtal venligst en besked, såfremt opkaldet ikke lige besvares.

'Anretterlokalet', som en lejeaftale omfatter, rummer

- køkkenvask med varmt og koldt vand

- dybfryser

- køleskab

- el-stik (for eksempel til medbragt kaffemaskine og/eller elkedel)

_______________________________________________________________

For så vidt angår toiletforhold er den nærliggende bygning med 2 toiletrum kommunalt ejet og serviceret. Solgårdsparkens Støtteforening har således ingen indflydelse på stedets aktuelle 'tilstand', men det er foreningens erfaring, at der generelt ikke er problemer med serviceringen.

I et lejemål indgår et sæt alu-slisker, så kørestolsbrugere får lettere adgang til pavillonen. Sliskerne opbevares i anretterrummet.

I et lejemål indgår et sæt alu-slisker, så kørestolsbrugere får lettere adgang til pavillonen. Sliskerne opbevares i anretterrummet.

Del siden